top of page

Випуск – 2022

Традиційно наприкінці січня в нашому коледжі студенти спеціальності 073 "Менеджмент" отримують документ про освіту.

Дуже хвилюючий, урочистий і водночас сумний захід для викладачів та студентів коледжу. Адже, впродовж трьох з половиною років ми співпрацювали, долали труднощі, досягали вершин.

Але, на жаль, час швидкоплинний. Студенти стали випускниками, освіченими, впевненими у собі, відповідальними, готовими до самостійного життя.

Позаду залишилися заняття, здані останні заліки і екзамени, гідно витриманий Державний кваліфікаційний екзамен, а попереду – тільки найприємніше і найголовніше – вручення довгоочікуваного диплому. Диплом – це закінчення перед великим початком. Це підсумок натхненної праці викладачів. Для здобувачів фахової передвищої освіти – це поріг нового часу професійної зрілості і незалежності . Для батьків плід уболівання за своїх дітей.

На врученні документів про освіту з найщирішими і найтеплішими побажаннями виступили директор коледжу Жмуренко Н.В., голова екзаменаційної комісії Кочетков О.В., заступник директора з навчальної роботи, завідуюча відділенням, куратор та викладачі, які протягом трьох з половиною років навчали, виховували, підтримували і допомагали випускникам як словом, так і ділом.

Весь педагогічний колектив та адміністрація коледжу щиро вітає наших випускників спеціальності 073 «Менеджмент» з успішним завершенням навчання в рідному закладі освіти! Бажаємо їм міцного здоров’я, професійних успіхів, щирої долі та щастя.

Тож нехай ваш професійний шлях буде широким і світлим, усі починання вдалими, особисте життя щасливим. Творчого злету, натхнення і Божого благословення.

Ми випускаємо своїх студентів, своїх дітей у велике життя з вірою і надією в краще, адже всі ці роки наш дружний викладацький склад вирощував у Вас паростки добра і любові до ближнього, виховував сильну духом людину, створював нового компетентного фахівця в своїй області! Для молоді, як відомо, відкриваються всі двері. Нехай же двері, які ви виберете, приведуть вас до щастя, радості і звершень. Нехай те, чого ви досягнете, змусить ваших рідних та ваших викладачів пишатися вами і згадувати з ностальгією роки навчання в коледжі. Дорогі випускники! Нехай завжди для вас небо буде високим та чистим, а дорога широкою та світлою. Щасти Вам!


Куратор Чупрова Л.О.







296 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page