top of page

Вітаємо з Днем працівників освіти!

Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівників освіти. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

Силами талановитих студентів ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» та за участі студентської ради коледжу була підготовлена святкова програма з нагоди цього свята.

На святковому концерті відбулася перша в історії нашого коледжу жартівлива церемонія нагородження «Педагогічний ОСКАР 2021»!

Весь навчальний рік працівники коледжу є учасниками створення складного та найголовнішого відеофільму в коледжі - освітнього процесу серед студентів. У створення та реалізацію цього шедевру вони вкладають немало сил та терпіння, щоб отримати достойний результат.

Номінантами на премію «Педагогічний ОСКАР 2021» були представники професійного складу, які вже багато років задіяні у виробництві топових відеороликів для ТікТоку, сторис в Інстаграм, а також навчальних відеофільмів. У номінації «Найвитриваліший продюсер» перемогла директорка нашого коледжу Жмуренко Надія Володимирівна, в номінації «Заступниця продюсера» отримала нагороду Олена Володимирівна Рогозян. Також викладачі отримали нагороди в номінаціях «Виконавчий продюсер», «Асистент продюсера», «Найкращий кінорежисер», «Найкращий режисер-постановник».

Хоч це і жартівливі нагороди, але не менш важливі, бо праця у викладачів складна і напружена, вони присвячують їй свій час, свої сили та, з рештою, все своє життя.

Маємо надію, що все тепло, яке учасники святкового заходу намагались влити у серця присутніх, буде зігрівати протягом навчального року і підтримувати позитивний настрій кожного робочого дня.

Бажаємо всім педагогічним працівникам

Вірити в казку, мріяти вільно,

Дихати легко, жити правдиво.

Щиро радіти. Рухатись сміло.

А головне - навчати уміло.

Щоб вистачало зарплатні на Дубаї,

Щоб мінімальні були Ваші страждання!

Щоб вистачало Вам терпіння

Передавати дорогоцінні вміння!

Ще раз зі святом, наші працьовиті, талановиті, непохитні, завжди привітні працівники коледжу!


161 перегляд

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page