top of page

Побут проти кохання

У гуртожитку №3 ВСП «Старобільський фаховий колеж ЛНАУ» 16 грудня 2021 року відбулося засідання гуртка “Я+Ти” на тему: «Побут проти кохання».

Побут - одна з найпоширеніших причин конфліктів багатьох пар. Ця проблема давня, як світ. Ще Маяковський писав, що "човен кохання розбився об побут".З роками нічого не змінилося, а пари так і не навчилися берегти свої почуття від мізерних проблем.

Ведучі Смульська. А та Тур. М розповіли, що кожні відносини переживають певні етапи розвитку, коли приходить час жити разом, це з одного боку їх зміцнює, а з іншого передбачає вирішення певних труднощів. В першу чергу вони пов’язані з об’єднанням двох різних світоглядів і звичок воєдино.

По завершенню засідання дівчата висловили свою думку з таких питань: Побут вбиває відносини, але чи це так? Як зберегти любов у побуті, і як не втратити себе, поступаючись партнеру?

Зазвичай в більшості випадків потрібно просто спокійно поговорити зі своєю коханою людиною. Кращий сімейний психолог- це ви самі один для одного.


Оксана ГАПОТЧЕНКО - вихователь


119 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page