top of page

Робочі процеси ради із забезпечення якості освітньої діяльності

Оновлено: 28 бер. 2023 р.



Система якості освітньої діяльності сприяє досягненню загальної мети - підвищенню якості освіти. Здійснюється це за рахунок високого рівня координації дій та управлінських рішень усіх суб’єктів освітнього процесу коледжу, оптимального розподілу функцій та повноважень і врахування усіх процесів, які відбуваються у системі освіти України.

18 жовтня 2021 року відбулося засідання Ради із забезпечення якості освітньої діяльності, на якому були розглянуті питання практичної підготовки здобувачів освіти, розробки індивідуальних планів роботи викладача, забезпечення літературним фондом спеціальності 208 «Агроінженерія» та адаптації студентів нового набору.

Завідувач навчально-виробничої практики, Жмуренко М.А., повідомив, що зміст практичної підготовки та послідовність її проведення визначається наскрізною програмою та робочими програмами. Зазначив вимоги до наскрізної програми та робочих програм практичної підготовки, форму звітності за результатами практичного навчання.

Голови циклових комісій доповіли про розробку індивідуальних планів роботи педагогічних працівників на 2021 - 2022 навчальний рік.

Завідувач бібліотеки, Ковальова О.В., доповіла про відповідність літературного фонду типовим програмам спеціальності 208 «Агроінженерія». Проведений аналіз показав, що забезпечення літературою дисциплін у більшості відповідає вимогам.

Заступник директора з виховної роботи, Кліменко В.І. повідомила про результати анкетування,проведення тренінгів здобувачів освіти психологічною службою коледжу, що до адаптації студентів нового набору; діагностику самооцінка тривожності першокурсників.


Інна БОНДАР - методист





68 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page