top of page

Семінар «Бібліотека – центр національно–патріотичного виховання студентів. Бібліотека і війна»

Події, які почалися 24 лютого 2022 року, змінили наше життя, але ми продовжуємо працювати і далі. Науково–методичним центром вищої та фахової передвищої освіти 28 вересня 2022 року був проведений семінар на тему: «Бібліотека – центр національно–патріотичного виховання студентів. Бібліотека і війна».

Від ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» в цьому заході взяла участь завідувач бібліотеки коледжу Ольга Ковальова. В ході онлайн–заходу працівникам бібліотек була надана інформація за такими темами:


1. Вступне слово – Ірина Степанова (методист кабінету соціально гуманітарної роботи НМЦ ВФПО) ;

2. «Інформаційна гігієна під час війни» - Оксана Мороз ( засновниця з інформаційної гігієни «Як не стати овочем», авторка та ведуча радіоблогу «Вірю не вірю»);

3. «Інформаційні сервіси та електронні ресурси мережі освітянських бібліотек» - Олена Гончаренко (головний бібліотекар відділу науково-методичної, соціокультурної та міжнародної діяльності ДНПБ України ім. В.О. Сухомлинського)

4. «Актуалізація бібліотечних фондів в сучасних умовах» - Інна Лобановська (завідувач відділу формування інформаційних ресурсів ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського)

5. «Сучасна бібліотека - це не сховище книг» - Надія Горбач – (кандидат філологічних наук, завідувач бібліотеки Комунального закладу вищої освіти "Луцький педагогічний коледж" Волинської обласної ради).





22 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page