top of page

У гуртожитку - посвята першокурсників

Посвята першокурсників – надзвичайно важлива подія в житті мешканців гуртожитку, адже це допомагає їм повністю відчути неповторну атмосферу студентського життя! Вона згуртовує, допомагає оригінально зустріти першокурсників, привітати їх з початком цікавого студентського життя.

У ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» 5 жовтня 2021 року саме ця подія зібрала всіх мешканців і першокурсників в актовій залі гуртожитку №3.

Ведучі Величко А. та Шаталова А. розповіли історію виникнення цього свята, ознайомили новачків з правилами і законами студентського життя, роз’яснили хто ж такі студенти та провели першу пару у вигляді бліц - опитування. Екзамен-перший, неофіційний, першачки, у присутності своїх товаришів, склали. Після того, як вони засвоїли всі правила життя в гуртожитку, настав урочистий момент – скласти Клятву ПЕРШОКУРСНИКА. Після чого дівчат нагородили солодкими призами та медаллю «Першокурсник - 2021». А ще кожній дівчині вручили «студентскі обереги» - по грецькому горіху та мішечку з сіллю, тому що їм, прийдеться вчитися кому – 3, а кому – і 4 роки та зʼїсти пуд солі у вигляді іспитів, підсумкових контрольних, заліків, курсових , практичних і лабораторних робіт та ЗНО, розгризти міцний горішок знань і стати справжнім спеціалістом обраної професії.

Заключним акордом свята стала пісня - привітання у виконанні дружньої команди ради студентського самоврядування гуртожитку. Свято відбулося в надзвичайно веселій, теплій, домашній атмосфері!

Оксана ГАПОТЧЕНКО - вихователь


147 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page