top of page

Українська хустка – окраса, символ, оберіг

Рада патріотичного та культурно-естетичного розвитку студентів ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» приєдналася до Всесвітнього Дня української хустки, яке відзначають 7 грудня. Українська хустка з давніх-давен вважалася головним оберегом, символом любові та злагоди. Хустка споконвіку є сакральним предметом та реліквією, яку передавали з покоління в покоління. В наш час вкрай важливо відроджувати традиції та звичаї, берегти нашу культурну спадщину для майбутніх поколінь.

Сьогодні не часто можна побачити на сучасній жінці хустку. А дарма, адже хустка – це символ нашого народу, вірність традиціям і патріотизму, які ми маємо відроджувати. Без минулого немає майбутнього, тому ми –українці – маємо пам’ятати нашу історію, звичаї, берегти їх і шанувати як духовні надбання. І нехай хустка, як оберіг, зігріває душі й живе вічно, як наша невмируща Україна.

Ось така вона – звичайна хустка, родинний оберіг, краса українського народу! Збагачуйтесь позитивною енергетикою, одягнувши українську хустку!

Юлія ХОЛОДНИЦЬКА – голова ради патріотичного та культурно-естетичного розвитку студентів


123 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page