top of page

УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ НМЦ ВФПО

Науково–методичним центром вищої та фахової передвищої освіти 28 вересня 2022 року був проведений вебінар «БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ МЕДУ, АПІПРОДУКТІВ. ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМОГИ ЩОДО ЗДІЙСНЕННЯ КОНТРОЛЮ».

Від ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» в цьому заході взяла участь викладач дисципліни «Технологія виробництва продукції бджільництва Рогозян О.В.

Мета заходу: висвітлення питань щодо якості та безпечності меду та апіпродуктів, їх виробництва та обігу; відповідності європейським вимогам контролю щодо якості та безпечності меду та апіпродуктів.

Модератор – Надія БОГАТКО, доктор ветеринарних наук, доцент, завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи та лабораторної діагностики Інституту післядипломного навчання керівників та спеціалістів Білоцерківського НАУ доповідала з даної теми, розкрила її в повному обсязі; порушила дуже важливі питання безпечності продуктів в Україні.

Практичну складову щодо якості контролю меду та апіпродуктів розкрилаАльона БОГАТКО – аспірант кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продукції тваринництва та патанатомії ім. Й.С. Загаєвського Білоцерківського НАУ.





15 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page