top of page

Участь у конкурсі відеоробіт


З нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України за організації Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської обласної державної адміністрації, Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України», ГО «Лабораторія розвитку Луганщини», Агенції регіонального розвитку Луганської області було ініційовано конкурс відеоробіт патріотичного спрямування «Луганщина очима молоді»

15 вересня 2021 року в м. Сєвєродонецьк, у діалоговій платформі «Мультихаб «GreenLab» при СНУ ім. В. Даля було проведено фінальний захід з підведення підсумків конкурсу, під час якого буде продемонстровано ролики переможців та нагороджено учасників брендованими сувенірними подарунками.

Драган Юлія, викладач суспільних дисциплін ВСП «Старобільський фаховий коледж Луганського національного аграрного університету», зайняла почесне 3 місце у старшій віковій категорії в межах тематичної категорії «Відкрий мою громаду» з роботою «Відлуння Катині в Старобільську: історія одного бранця».

Подана інформація розширює спектр розуміння та значення цих подій, зацікавлює та спонукає вивчати історію рідного краю, акцентує на важливості формування загальнолюдських цінностей та гуманізму, показує історію радянської влади без прикрас та білих плям.

Поява таких досліджень і матеріалів, які свідчать про трагедії багатьох людей, представників різних народів, мають змусити нас переосмислити ставлення не тільки до минулого, історії, а й сьогодення, нашого повсякденного життя

https://www.youtube.com/watch?v=s06oWSDrJhQ - відео Донбас онлайн

Викладач суспільних дисциплін Юлія ДРАГАН




28 переглядів
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page