top of page

Участь у круглому столі «Цифрова трансформація освіти: стан, проблеми, перспективи»

Педагогічні працівники ВСП «Старобільський фаховий коледж ЛНАУ» 03 лютого 2022 року прийняли участь у круглому столі «Цифрова трансформація освіти: стан, проблеми, перспективи» Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти».

На заході обговорено питання роботи закладів вищої та фахової передвищої освіти в умовах цифровізації освіти, розглянуто сучасні тренди створення електронного освітнього контенту, підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу «Електронні освітні ресурси у професійній діяльності педагога».

Організатори та партнери заходу: Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, компанія UGEN (UKRAINIAN GENERATION).

Експертною конкурсною комісією було оголошено переможців у номінаціях і ТОП-20 кращих робіт за версією Всеукраїнського конкурсу серед закладів фахової передвищої освіти «Електронні освітні ресурси у професійній діяльності педагога» – 2021.

З повною версією публікації можна ознайомитися за посиланням https://cutt.ly/XOCtJ4e

Відеозапис круглого столу «Цифрова трансформація освіти: стан, проблеми, перспективи» доступний для перегляду за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=7Peb3pniNAQ


Інна БОНДАР


52 перегляди
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page