top of page

Є результати!

Радіодиктант єдності, або чому сьогодні модно писати грамотно!

Відчуття єдності відчули наші учасники заходу, які долучилися до написання радіодиктанту. Кожен погодиться, що національна єдність дуже потрібна кожній країні.

Диктант – це не просто набір речень. Іноді текст може стати справжнім відкриттям, надихнути, привернути увагу до важливої проблеми чи принести насолоду завдяки вишуканому стилю й красі слова. Цього року писали диктант, створений патріархом сучасної української літератури Юрієм Андруховичем. Щодо авторських знаків в тексті, письменник не виключає, бо саме цей текст і стане початком його майбутньої книги – його роману. Автор тексту запрошує нас милуватися природою, осінню і красою всього, що нас оточує! Радіодиктант – це перевірка на мислиння, пам’ять, увагу, інтелект, начитаність. Це максимально корисний досвід, адже саме мовлення – усне і письмове – є візитівкою людини. Це надзвичайне відчуття єдності у час сьогодення, приналежності до чогось великого, масштабного, важливого. Кожен відчув гордість, піднесення, радість.

Виконання, здавалося б, шкільного завдання може подарувати нові знання й рухати особистість далі вперед. Тож вперед! Бути грамотним – модно і престижно! Радіодиктант об’єднує нас, таких різних, навколо цієї визначальної ідеї, й це круто!



91 перегляд

Останні пости

Дивитися всі
герб2023.png

Відокремлений структурний підрозділ

"Старобільський фаховий коледж Східноукраїнського

національного університету імені Володимира Даля"

bottom of page